Sígueme en Facebook Sígueme en Facebook Sígueme en Facebook Sígueme en Facebook

La Diada y El Kairós (καιρός) dels Catalans.

  És un bon dia per reclamar la independència? Veiem el planeta de la independència i de la llibertat, Urà. Mirem al cel, avui, el Dia de CatalunyaUn dia com avui no és un dia normal, els dies com avui són marcadors a la història.

El cel avui al migdia, en cercle blau els planetes que donen suport a Urà, amb vermell els que s'hi oposen.

Pros

Avui Urà forma part d'un Gran Trígon de Foc. Li dóna suport a la Lluna que representa el poble. També hi ha una molt bona configuració al cel, Urà està ben rebut per Mart el seu regent, que està en Lleó. Això afavoreix qualsevol iniciativa. Conclusions, tant el Gran Trígon de Foc com el fet que Urà sigui ben rebut per Mart és bo. Afavoreix molt qualsevol tipus d'iniciativa d'independència al món. Mart representa l'autodeterminació i Urà la llibertat. L'autodeterminació afavoreix la llibertat.

Contres

Urà està retrògrad. Significa que qualsevol tendència independent s´ha d'interioritzar i madurar.

A Urà se li oposa Mercuri a Balança, això vol dir que hi ha un pensament intel · lectual que creu en la negociació. Hi ha una tendència als acords als pactes. S'oposa a la independència.

Plutó a Capricorn quadrant a Urà, representa els capitalistes ebris de poder, la corrupció política, els canvis de l'estatus polític. No afavoreixen molt la independència.

Júpiter a Càncer també s'oposa a Urà, per la seva quadratura. Representa certa burgesia nacionalista, que es pot oposar.
Júpiter també pot representar la legislació o l'Església que adquireixen un caràcter conservador, s'aferren al passat.

Hi ha una configuració de T Quadrada, e la qual Urà és punt focal. Davant els obstacles que Urà troba, ell s'afirma enèrgicament, la independència, la llibertat
s'afirma a la força, davant els obstacles que trobaDavant d'aquesta tensió de la T Quadrada, la manera de sortir d'ella es troba el signe oposat a Urà a Àries, la Balança. La necessitat humana de pactar amb els altres, de negociar i d'establir acords.

 Conclusions

 Malgrat tots els obstacles que hi ha, és un bon dia per reivindicar la independència. Els catalans tenen el Kairós, que dirien els grecs (καιρός) ,el moment i l'oportunitat. 
 

Comentarios

Lo más visto esta semana.

La Muerte en la Carta Natal

El Parte del Infortunio.

Quirón en las Casas.

Aspectos de Neptuno al Medio Cielo en la Carta Natal.

La Conjunción de la Luna con Plutón en la Carta Natal